O NAMA

Tvrtka Prizmić d.o.o. iz Splita već se više od 20 godina bavi prodajom i servisiranjem KIA Motors automobila. Nakon što je naša sestrinska tvrtka ATT d.o.o. uz prodaju i servis Suzuki automobila odlučila ponuditi i Suzuki motocikle na području cijele Dalmacije, logičan potez je bio da nastavimo u tom smjeru. Iz tog razloga je naš ogranak PRIZMIĆ MOTO postao ovlašteni uvoznik i distributer legendarnih talijanskih FANTIC motocikala i električnih bicikala.

U godini obilježavanja 50 godina postojanja, legendarni talijanski brand konačno je stigao u Hrvatsku.

Fantic se svojim Enduro, Scrambler i Trial modelima dokazao na sportskim natjecanjima, a najveću popularnost dostigli su 70-ih i krajem 80-ih godina prošlog stoljeća.

Reinkarnacija modela Caballero u varijantama od 125, 250 i 500 cc, Fantica je ponovo lansirala među najprodavanije marke u Italiji, a prodaja raste i u cijelom svijetu.

Uz Scrambler i Flat Track modele Caballero, tu su Enduro i SM modeli od 50, 125 i 250 cc, kao i perjanica Fantica – Caballero Rally 500.

Isto tako, Fantic se etablirao kao renomirani proizvođač električnih bicikla i mopeda koji su nedvojbeno brzorastući segment i na svjetskom tržištu.

Svi modeli raspoloživi su u novootvorenom salonu PRIZMIĆ MOTO u Splitu, na adresi Osječka 11 (P.C. Koteks).

PRIZMIĆ MOTO je također ovlašteni zastupnik Caberg kaciga, MIVV ispušnih sustava i Clover moto opreme.

Sve dodatne informacije o proizvodima možete dobiti na:

095 6252 800

info@fantic.hr